perjantai 17. toukokuuta 2013

MALLORCA 2013 1

Hehe tätä taukoa... Nooo mut nyt ollaan kunnolla toivuttu reissun rasituksista ja hyvässä rytmissä jo menossa kohti kesää. Kaikki kouluhommelit finally over ja oon saanu ehkä vähän sellasta treenirytmiäki jo! Mutta lätisyt sikseen ja asiaan. Teen Mallorcan reissusta kaks postausta, koska lomakuvat on ihanii ja sit selostelen sinne kuvien väleihin pikkasen :) alotetaan!

DSC_0085

Eli oltiin yleisurheilijoiden kanssa Mallorcan Magalufissa treenireissulla siinä just vapun kohalla. Säät oli alkuun vähän huonot, mut sit kirkastu ja oli tosi kivat kelit loppuajan! Eka hotelli oli järkytys, sitä sen enempää korostamatta, mutta toka hotelli oli ihan kiva brittiturisminkukoistuksesta huolimatta. Hotellin sijainti oli hyvä sekä urheilukenttään, että kauppoihin ja rantaan nähden. Kaikkialle pääsi käppäillen ja urheilukentälle mentäessä ja sieltä tultaessa kävely oli itseasiassa ihan toimiva alkuverkan alkuverkka ja loppuverkan loppuverkka xd

DSC_0090
DSC_0097

Lento suju hyvin, ei ollu paha, vaan vähän vajaat 5 tuntia!

DSC_0124DSC_0138

Parvekenäkymä: todella glorious parkkis... No mitäs pienistä, eihä parveke nyt mikään päähengausmesta oo.


DSC_0154DSC_0163

Ekat treenit edessä. Tollon oli vähän viileetä, siks takit päällä, mut sit lämpes ja pysty treenaa sortseis ja pikkutopeissa myöhemmin!

DSC_0176DSC_0181DSC_0191

Kenttä oli loistava! Ihan uus ja tosi hyvässä kunnossa. Ainoo miinus oli et mondo oli ku betonia myllyn jälkeen ja viel meitsille, joka veti piikkarit jalkaan ekaa kertaa 7 kuukauteen, nii se tuntu kyllä aika pahalta :D mun penikat ei ikinä palautunu siitä... Onneks sitä rataa kiersi tollane tekonurtsirata, joka oli tosi hyvä! Siin tehtii monet vedot ihan piikkaritki jalassa. Mul tuli tosta kentästä mieleen vähän Leppävaaran urheilukenttä sinisten katsomonpenkkien takia. Hehe, voin kertoo et toi kyl vei Lepuskin ehkä kymmenen nolla ;)

DSC_0189
DSC_0328

aaltohaba XD

DSC_0332

Siel oli siis myös hyvä sisäsuora ja puntti, ja tehtiin siellä yks treeni, josta vetäs pohkeet aika kivasti juntturaan.

DSC_0384

Siel oli seipäitä ja ihan hyvä paikkaki! Hypp(ääjän)yjen laatua en kommentoi...


DSC_0170DSC_0169

Sellanen oli eka osa, tokassa sit ranta- ja jillailukuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti