torstai 29. toukokuuta 2014

#ÅRE2014

Heheheeee hiippasen myöhässä tulee tää Åre-postaus... XD Mut mun mielestä lomakuvat on aina kivoja ja onhan nää vaihtelua näihin Helsingin aurinkoisiin maisemiin (vettä vihmoo ja +7)! Elikkä siis oltiin Märskyn ja Brändön kanssa laskettelureissulla Åressa vähän ennen pääsiäista ja oli aivan mahtireissu täytyy sanoa!! Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka jommassa kummassa koulussa on :) Matkat taittu niin, että mentiin ekaks bussilla Turkuun ja sieltä lautalla yli Stokikseen, mistä taas jatkettiin bussilla Åreen parin pysähdyksen kautta. Ja paluumatkalla sama toisin päin. Toi matka oli ainoo vähän negatiivinen asia tällä reissulla, se kesti yhteensä n. 24 tuntia, joista 12 istuttiin bussissa.
IMG_6521
IMG_6524
Nää ekat kaks kuvaa on Sami Lievosen ottamia ja ainoita, jotka on kunnon kameralla taas kerran kuvattu hehe. Pitäisköhän sitä ryhdistäytyä nyt pikkuhiljaa tässä kuvailussa kun lomakin alko XD En mitenkään päivä kerrallaan ala nyt selostamaan, kun reissusta on kuitenkin jo se kolme kuukautta aikaa. Meillä oli matkassa messissä kuitenkin aivan loistava porukka ja moneen uuteen tyyppiin, niin ykköseen kuin kakkoseen ja märskyyn kuin brändöläiseenkin, tutustu aika hyvinkin! Porukka tekee tällasella reissulla ihmeitä, esimerkiksi meille ei osunu mitkään kevään parhaat säät, mutta se ei menoa haitannu!
IMG_6564
Kämppä oli loistavalla sijainnilla ja tosi toimiva ja kiva muutenkin. Mökkiseurakin oli loistavaa haha ;) Rinteet Åressa vastaa paremmin Alppeja kuin lappia ja oli tosi kiva päästä kunnolla viilettämään, kun oon tällanen vauhdin rakastaja! Uskaltauduttiin myös Iitun kans kokeilemaan joitain reilejä ja hyppyreitä. Omasta mielestä oltiin jotain maailmanmestaruustasoo, mutta sit katottiin Samin tekemä video reissusta ja todettiin, että taitaa ne MM-kisat meiän osalta vielä jäädä XD ihanan fiilis- ja laskuvideon linkkaan postauksen loppuun! Tää tästä reissulöpinästä tällä kertaa, antaa kuvien puhua.
IMG_6548IMG_6567IMG_6601IMG_6693IMG_6657IMG_6535IMG_6582IMG_6597IMG_6596IMG_6702IMG_6609IMG_6780
Tässä Samin tekemä tosi hieno video, suosittelen katsomista!

Mutta juu, näin se on lukion ensimmäinen vuosi ohitse. Enää vaan jännitetään vikoja koenumeroita ja sitten se oli siinä. Lauantain jälkeen en enää astukaan tuohon nyt jo kovin rakkaaksi tulleeseen opinahjooni vuoteen. Tuntuu niin oudolta ajatella, että lähtö Jenkkeihin vaihto-oppilaaksi on jo alle kolmen kuukauden päässä... Kirjoitan tuosta aiheesta varmasti vielä oman postauksen mahdollisimman lähiaikoina, joten en pureudu siihen sen enempää nyt. Oikein ihania kesälomia kaikille ja toivotaan että säät tästä nyt vähän kesäistyis!! Ps. Melkein viimeset neljä postausta reissuilta... Ei, mun elämä ei ole pelkkää reissaamista (onneks), siellä nyt vaan yleensä sattuu kamera vähän enemmän roikkumaan mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti