tiistai 6. elokuuta 2013

INSPIRATION

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Mun inspiraatio tyyliin, erilaisiin kuviin, mottoihin, jopa ruokiin ja urheilulajeihin löytyy tällä hetkellä aikalailla Tumblrista. Mulla on siellä blogi, mikä tarkoittaa kuvien ja tekstien jakamista sun blogin seuraajien "uutisvirrassa". Voit "reblogata" toisten jo jakamia ja rebloggaamia kuvia ja tekstejä tai lisätä oman uuden kuvan tai tekstin. Periaatteessa hyvin yksinkertaista, mutta jotkut sanoo ettei ymmärrä koko touhua, haha. Selatakseks eri blogeja Tumblrissa et tartte käyttäjätunnusta, mut seuraamiseen tarvitset sen. Mut seki on yksinkertanen tehä ja vaik tekisit tunnukset niin ei sun pakko oo blogata, eli rebloggailla tai tykkäillä kuvista, mut mun mielestä se on niin paljon hauskempaa! Tässä on nyt muutamii mun omia kuvia ja sit sieltä Tumblrista otettuja. Mitäs tykkäsitte? Teenkö lisää inspispostauksia vai ettekö diggaa? Nyt ihan teistä kii! :)
Ja mun Tumblr-blogin löytää osotteesta t-o-love.tumblr.com! Alapuolella viel suora linkki.

9 kommenttia:

  1. Nää on just ihania :) mää tykkäsin!

    VastaaPoista
  2. jooo lisää tällasia!! ihana <3 :)

    VastaaPoista
  3. Ei en kestä, aivan ihana blogi! <3 löysin tän just ja oli pakko selailla pidemmällekin. Tykkään sun tyylistäs ja blogin nimi on tosi ihana! Yks pieni parannusehdotus olis, että pistäisit kuvat vähän isommiks. Jäin lukijaks kyllä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos et ikinä arvaakaan kuinka paljon sun ihana kommentti piristi mun päivää!! <3 halusin blogin nimen suomeks ja munki mielestä toi oli kiva, se ainaki erottuu joukosta :) okei kiitos rakentavastaki palautteesta, laitan mietintään ne isommat kuvat! :)

      Poista
  4. aivan ihania kuvia!!
    muutenkin tosi kiva blogi sulla :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Wow, such pretty inspiration! I want long beachy hair like that as well!

    Love,

    Rowan

    Personal Style Blog www.redreidinghood.com
    Ps: Don’t you forgot to check out my very first shoplog/haul video ? I’d love to hear what you think about it!

    VastaaPoista